TREK'N EAT Pasta Primavera Makaron w sosie Warzywnym 150 g (640 g) - Żywność Liofilizowana

Klasyk nad klasykami - makaron z liofilizowanymi warzywami sezonowymi takimi jak: por, papryka, kukurydza czy brokuły.

  • szt.
  • 28,99 zł 26,09 zł
  • Niedostępny

Zamówienie realizujemy w ciągu 2-3 dni roboczych. 

Darmowa Dostawa od 399 zł! Sprawdź >>

  do 399 zł od 399 zł
Paczkomaty 12,00 zł GRATIS
Kurier InPost 14,00 zł GRATIS
Kurier DPD 16,00 zł GRATIS

Płatność za pobraniem: + 4,00 zł

Woda Góry Las istnieje już ponad 20 lat!

O naszej firmie >>

Dołącz do nas >>

Masz aż 30 dni na zwrot produktu!

Sprawdź jak dokonać zwrotu  >>

Wegetariański liofilizat Trek'n Eat - Makaron w sosie warzywnym


Klasyk nad klasykami - makaron z liofilizowanymi warzywami sezonowymi takimi jak: por, papryka, kukurydza czy brokuły. Całość po połączeniu zapewni to czego na wyjazdach potrzebujemy najbardziej - sporej dawki węglowodanów pochodzących z makaronu oraz niezbędnej ilości witamin i mikroelementów pochodzących z liofilizowanych warzyw. 

Posiłek produkowany jest w wielkości 150 g (netto), dzięki czemu uzyskujemy około 640 g gotowego posiłku.
 
trekn eat makaron w sosie warzywnym żywność liofilizowana

Co to jest żywność liofilizowana?

Liofilizowana żywność tworzona jest poprzez redukcję wody z gotowego posiłku bądź jego poszczególnych składników. Otrzymany dzięki tym procesom produkt jest ekstremalnie lekki, może być przechowywany przez bardzo długi okres czasu, a co najważniejsze - w jego składzie nie dochodzi do istotnych zmian wartości odżywczych. Efektem końcowym jest więc zdrowy, odpowiednio zbilansowany i zaskakująco smaczny posiłek dla każdego turysty, podróżnika, ale także jako posiłek na wycieczki czy nawet w dniu codziennym!

Posiłek liofilizowany Trek'n Eat Makaron w sosie warzywnym 150 g (640 g):

  Wartość energetyczna Białko Węglowodany Tłuszcze Błonnik Sól
Średnia wartość odżywcza w 100 g:

400 kcal

12,6 g

58,3 g

w tym cukry: 18,4 g

12,8 g

w tym kwasy

nasycone: 7,8 g

4,8 g

3,3 g

Skład: Makaron [(40%), grysik pszenny, białko, sól], 15% warzywa (kukurydza, marchew, groch, por, brokuły, cukinia, różyczki kalafiora, cebula, ogórek), laktoza, tłuszcz roślinny, skrobia modyfikowana, ser topiony w proszku (ser, sól stopiona: fosforan sodu, serwatka w proszku), cebula, sól spożywcza, kazeina, ekstrakt drożdżowy, aromat, aromat (ze składnikami mleka), przyprawy.

Informacja o głównych alergenach: jaja, zawiera gluten, laktoza, mleko.

Sposób przyrządzenia: Gotującą się wodę wlać do linii napełnienia (490 ml) bezpośrednio do pojemnika, starannie wymieszać, zamknąć pojemnik i poczekać 8 minut.

Waga netto: 150 g (po przyrządzeniu około 640 g)

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.

trekn eat pasta primavera makaron w sosie warzywnym jedzenie liofilizowane

 

Eksperci turystyczni radzą - zobacz blog wgl.pl

Czym jest żywność liofilizowana? Sprawdź!

Sprawdź koniecznie specjalny artykuł poświęcony żywności liofilizowanej. Czym jest żywność liofilizowana i jak powstaje? Dlaczego tak długo możemy ją przechowywać i ile tak na prawdę witamin i wartości odżywczych zachowuje? Sprawdź na blogu!

 

Rodzaj posiłku: Zestaw obiadowy, Posiłki wegetariańskie
Marka: Trek'n Eat
Typ posiłku: Dania z makaronem
Kuchnia: Śródziemnomorska, Pozostałe
Bezglutenowe: Nie
Bezlaktozowe: Nie

Smaczne

wszystko ok

A
Andrzej

Klasyczny smak, jedna z moich ulubionych opcji na dłuższe wypady